2018 Sezon Sonu Ödülleri!

8.17-ORTA KORİDOR İÇİN EN İYİ ŞAMPİYON TAVSİYELERİ



Bildiğiniz gibi dün itibari ile 8.17 yaması tüm sunuculara gelmiş bulunmakta.Bu yamada sizlere Orta koridor için en iyi seçimlerden bahsedeceğim.


Eğer 8.17 yamasını incelediğim yazıma göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

  Son yamada gelen Gece Kılıcı ve Fırtınabiçene gelen zayıflatmalar,Saldırı Gücü odaklı Orta koridor suikastçilerin geri düşmesine sebep oldu bundan dolayı da Yeten Gücü odaklı Orta koridor şampiyonları seçmeniz biraz daha mantıklı olacaktır.Benim önerilerim şunlardır:

  AKALİ
   Güncellenmiş Akali geldikten sonra en dikkat çeken yeteneğinin W olduğunu düşünüyorum.W yeteneği sayesinde rakibini kule altında rahat bir şekilde kesip çıkabilir.Üstelik E ve R yetenekleri ile de küçük duvarlardan rahatça kaçabilir.Hem rakibini sıkıştırıyor,hem de kendisi sıkıştığı zaman rahatça kaçabiliyor.
  
    
  ANNİE

   Son yamada saldırı menzili artan Annie,Orta koridorda baş belası olabilecek gibi görünüyor.Üstelik E yeteneği sayesinde anlık hasardan kolayca kurtulabilen Annie,pasifi sayesinde de rakibi sersemletebiliyor.Aklınızın bir köşesinde bu şampiyonu yazmanızı öneriyorum.



  KASSADDİN

   
Son yama ile bu karaktere de gelen güçlendirme,Orta koridor oyuncularının dikkatini çekebilir.Çünkü Q ile rakibin susturup gerektiğinde güçlendirilmiş R yeteneği ile rakibine yetişiyor,gerektiğinde rakibinden veya rakiplerinden rahatlıkla kaçabiliyor.



  AHRİ

Orta koridorda minyon dalgalarını rahatlıkla temizleyebilmesi,ani baskınlardan kaçabilmesi Orta koridorda ön plana çıkmasını sağlıyor.Üstelik diğer koridorlara rahatlıkla baskın düzenleyebilen Ahri,bu yamada da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.


.

  

Yorumlar