2018 Sezon Sonu Ödülleri!

Şanlı Orianna, 2018 Sezonu'nun bitişiyle birlikte sahneye çıkıyor! Zirve tırmanışını sürdür ve aşaman yükseldikçe daha da güzelleşen ödüller kazan. Takdir seviyesi 2 veya daha yüksek olan dereceli oyuncularının hepsi bu ödülleri kazanabilir. Sezon 13 Kasım saat 00.01'de sona erecek.


Sezon sonunda liglere göre verilecek ödüller aşağıda ki gibi;

BRONZ
Sihirdar Simgesi ve Takdir Totemi

GÜMÜŞ
Sihirdar Simgesi ve Takdir Totemi

ALTIN VE ÜSTÜ OYUNCULAR
Şanlı Orianna,Şanlı Renk,Sihirdar Simgesi ve Takdir Totemi

ŞAMPİYONLUK
Şanlı Orianna,Şanlı Renk,Sihirdar Simgesi,Takdir Totemi ve Şampiyonluk Sırt Çantası


ŞANLI ORIANNA
Eğer bu sezon herhangi bir sırada Altın veya üzerinde bir aşamaya ulaştıysan sahne senin. Rakiplerin zarif hareketlerinden kaçmaya çalışırken, fıldır fıldır dönen altın işlemeli silahın onları yere serecek. Şanlı Orianna'yla Vadi'de süzül ve harika dönüş animasyonlarınla tarzını ortaya koy. İki ya da üç dereceli sırada Altın veya üzerinde bir aşamaya ulaşarak Şanlı Orianna kostümüne en fazla iki ilave renk açabilirsin.

SEZON SONU GÖREVLERİ
Bugünden itibaren sezon sonuna kadar her hafta yeni bir Dereceli görevi açılacak. Dört görevi de tamamlayarak son derece pofuduk ve harika Şanlı Porianna simgesine sahip olabileceksin.

DERECELİ SİMGELERİ
Profilinde bir 2018 dereceli simgesi sergile. Bu sezon oynadığın her dereceli sıra için özel bir simge senin olacak.
TAKDİR ÖDÜLLERİ
Sezon bitiminde takdir seviyesi 3 veya daha yüksek olan kararlı liderler, sakinliğini koruyan oyun kurucular ve süper takım arkadaşları özel bir totem görünümü kazanacak. Ayrıca önceki sezonun ardından yapılan yorumlara da kulak vermek istiyoruz. Dolayısıyla bu yıl mevcut takdir seviyenin yanı sıra geride bıraktığın bütün takdir seviyeleri için bir totem görünümü kazanacaksın.

ŞAMPİYONLUK SIRT ÇANTASI
Dereceli sıralamalarının en tepelerine yükselen oyuncular, takımlarını 2018 Şampiyonluk Sırt Çantası'yla taşıyacak. Bu çantaları tüm bölgelerin Tekli/Çiftli sırasındaki ilk 200, Esnek sırasındaki ilk 40 ve Uğursuz Koruluk sırasındaki ilk 10 Şampiyonluk oyuncusuna göndereceğiz.

DERECELİ YENİLENİYOR!
Dereceli 2019 için yapılan tasarım iyileştirmelerinin bir parçası olarak dereceli ödülleri de yenilenecek. Dereceli nişanlarına ve yükleme ekranı çerçevelerine getirilecek görsel değişikliklere ek olarak; oyuncuların önceki sezonda ulaştığı dereceler, lobi de dahil olmak üzere daha fazla yerde görülebilecek. Konuyla ilgili daha fazla ayrıntıyı önümüzdeki dönemde paylaşacağız.

Dilerseniz yazımızın kaynağı olan adrese buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.(LoL Resmi İnternet Adresi)




Yorumlar