2018 Sezon Sonu Ödülleri!

LEAUGE OF LEGENDS-3 MADDE DE DAHA FAZLA OYUN KAZANMA!

3 MADDE DE DAHA FAZLA OYUN KAZANMA!

- Düşük elolu ama bulunduğu eloyu haketmeyen arkadaşlarınızla girin.Ya da smurf hesap gibi bir şey yapın 800 900 eloluk. O hesapla oyuna duo girin. Kurallara aykırı olur mu bilmiyorum ama smurf  hesap açmak sanırım yasak değil. E  bu halde Smurf hesapla o zaman duo da girilebilinir.Bu rakibinizin elosunun da düşük olmasını sağlar.

-Mid ADC ve Solo Top mevkileri mekanikleri daha basit mevkiler olduklarından bence Jungler veya Supp rollerinden en az birini seçin. Mümkünse duo bot girmeyin. Supp zaten ADC sini taşır. Veya tam tersi. Farklı lanelerde olursanız lane kaybetme riskiniz 2 den 1 e düşer.



-Ve takım arkadaşlarınızla kesinlikle konu ne olursa olsun moral verin. Takımda kavga çıkarsa barıştırın. Sürekli konuşun. Genelde güzel şeyler söyleyin. Adam kötü oynasa da moral verin. O zaman zaten sizi dinlemeye başlıyor.İletişimi iyi olan takımın da çok büyük avantajı oluyor solo veya duo queue 'da.Örneğin ormancı gelip gank attığında kill aldıktan sonra "gj, eyvallah, sağol" gibi şeyler yazın.hem adam kendini yararlı hisseder hem sonraki baskına istekle gelir.

Yorumlar